ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Μια επιχείρηση που ξεχωρίζει στον τομέα της ανθοκομίας από το 1978. Δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής δρεπτών ανθέων. Μια επιχείρηση που εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων στην ανθοκομική αγορά. Προϊόντα που πληρούν τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς και της σύγχρονης τάσης της κοινωνίας μας. Ασχολούμαστε με την παραγωγή ανθοκομικών προϊόντων και το χονδρικό εμπόριο και προωθούμε τα προϊόντα μας  σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Η επιχείρηση  Grow and Flow, ιδρύθηκε από τον κ. Μανώλη Σηφάκη το 1978 στην περιοχή της Ιεράπετρας Κρήτης.  Με το μεράκι και την αγάπη του προς το λουλούδι, ο κ. Σηφάκης  δημιουργεί μια επιτυχημένη επιχείρηση , που περνάει στην επόμενη γενιά κ. Νίκο Σηφάκη, που με τη σειρά του προσθέτει στην εταιρεία το πάθος της νιότης, τις νέες τεχνολογίες , ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς.

Στόχος μας  ήταν η παραγωγή λουλουδιών όπως χρυσάνθεμα.Στη συνέχεια η επιχείρηση επεκτάθηκε και σε άλλα είδη όπως λίλιουμ και οριεντάλ.

Πλέον έχουν περάσει 40 χρόνια λειτουργίας και η δεύτερη γενιά  της οικογένειας δραστηριοποιείται επιτυχώς με  την ανθοκομία.

Η παραγωγή γίνεται σε ιδιόκτητες εκτάσεις, με σύγχρονες θερμοκηπιακές μονάδες που καλλιεργούνται  δρεπτά άνθη.

 «Η επιχείρησή μας δίνει πολλή έμφαση στην καινοτομία. Έχοντας πλέον αναλάβει τα ηνία, είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω την άνοδο της εταιρείας, την πρόοδο και ανάπτυξη της. Με στόχο πάντα την εξέλιξη, διαρκώς αναζητώ νέες μέθοδους  που θα βοηθήσουν στην βελτίωση των προϊόντων μας και  διαρκώς ενσωματώνονται  νέα είδη στη καλλιέργεια μας» , αναφέρει ο κ. Νίκος Σηφάκης.

Η επιχείρηση μας συνδυάζει την εμπειρία και το μεράκι , με την επιστημονική γνώση και την συνεχή επιμόρφωση.